Allt startade i London

År 2015 klev jag in på det danska hotellet i London och mötte min kompanjon, Justin, för första gången. Vi var båda två i London under samma tidpunkt men av två helt olika anledningar. Vi byggde upp en bestående vänskap och  skapade en massa fina minnen tillsammans.

Efter ett par år flyttade Justin hem till Danmark, men vi hade båda en känsla av att det saknades någonting. Vi saknade minnena, historierna och upplevelserna från vår tid i London, och letade efter ett sätt att föreviga de stunder vi hade delat och bär med oss än idag. Det var så idén och visionen om Nordd Copenhagen startade.

Tänk, att ett armband kan beskriva något så viktigt

Målet och passionen har alltid varit att skapa ett stilrent och personligt smycke till både män och kvinnor som bär med sig fantastiska minnen. Och så uppstod idén om att ingravera varje armband med en speciell text som har en unik betydelse för personen som bär det.

Ett armband från Nordd Copenhagen är inte bara ett armband. Det representerar de mest meningsfulla personerna, städerna och upplevelserna i livet. Det är ett smycke, som berättar historien om ett unikt minne, om en fantastisk upplevelse eller en oförglömlig händelse. Det kan vara dagen då han friade till dig, dagen du fick reda på att du är gravid, dagen du tog examen eller bara ett speciellt datum som betyder något extra för dig.

Tänk, att ett armband kan beskriva något så stort. Få ditt nya armband graverat med din personliga historia från Nordd Copenhagen.

×